top of page

Het uitgebreide aanbod vinden jullie op de website van onze nieuwe muziekschool. DjoolMusic is onderdeel van Collab Muziekschool Heuvelland.

Ga naar www.muziekschoolcollab.com

Full Logo + White Background Collab - Muziekschool Valkenburg.png

Het JeugdCultuurfonds

Het jeugdcultuurfond geeft kinderen (tussen de 4 en 18 jaar) de kans om hun talent te ontwikkelen wanneer de ouders hier niet de financiële middelen voor hebben. Zij betalen het lesgeld voor één culturele activiteit per jaar. DjoolMusic werkt samen met het jeugdcultuurfonds. Lees hier voor meer informatie: 

https://jeugdfondssportencultuur.nl

csm_jeugdcultuurfonds_5a75b01cd0.png

ZANGLES

Zingen is gezond voor lichaam en geest, het kan je helpen ontspannen, zorgt voor een goed humeur en kan een uitlaatklep zijn terwijl je druk bezig bent met 100 verschillende dingen. 

 

Vanaf 5 jaar. Lessen van 30, 45 of 60 minuten. Je kan privéles volgen of groepslessen. Het is voor iedereen, voor alle niveau's. Pop, jazz, rock, blues musical, etc...

Tijdens de zanglessen werken we met verschillende methodes bijvoorbeeld aan houding, zangtechniek, microfoontechniek, uitspraak en performance/presentatie.

 

Ook zullen we er alles aan doen om sommige onzekerheden uit de wereld te helpen. Vind je het dood eng om een spreekbeurt te geven, of om je mening te geven tijdens een vergadering met collega’s? Zingen helpt! Alle sociale aspecten zijn heel belangrijk tijdens de zangles en je zult beter in je vel te gaan zitten. Denk aan faalangst, dyslexie, ADHD, etc.

Je kunt ook zangles volgen via Stichting Muziekschool Kerkrade.

In Kerkrade, Landgraaf of Brunssum. Kijk op de site voor meer informatie. www.smkparkstad.nl 

Klik hier om informatie aan te vragen. 

Nog niet helemaal overtuigd hoe gezond zingen is? En waarom? 

Je leest het in dit artikel: KLIK HIER!

bottom of page