Het JeugdCultuurfonds

Het jeugdcultuurfond geeft kinderen (tussen de 4 en 18 jaar) de kans om hun talent te ontwikkelen wanneer de ouders hier niet de financiële middelen voor hebben. Zij betalen het lesgeld voor één culturele activiteit per jaar. DjoolMusic werkt samen met het jeugdcultuurfonds. Lees hier voor meer informatie: 

https://jeugdfondssportencultuur.nl

csm_jeugdcultuurfonds_5a75b01cd0.png

ZANGLES

Zingen is gezond voor lichaam en geest, het kan je helpen ontspannen, zorgt voor een goed humeur en kan een uitlaatklep zijn terwijl je druk bezig bent met 100 verschillende dingen. 

 

Vanaf 5 jaar. Lessen van 30, 45 of 60 minuten. Je kan privéles volgen of groepslessen. Het is voor iedereen, voor alle niveau's. Pop, jazz, rock, blues musical, etc...

Tijdens de zanglessen werken we met verschillende methodes bijvoorbeeld aan houding, zangtechniek, microfoontechniek, uitspraak en performance/presentatie.

 

Ook zullen we er alles aan doen om sommige onzekerheden uit de wereld te helpen. Vind je het dood eng om een spreekbeurt te geven, of om je mening te geven tijdens een vergadering met collega’s? Zingen helpt! Alle sociale aspecten zijn heel belangrijk tijdens de zangles en je zult beter in je vel te gaan zitten. Denk aan faalangst, dyslexie, ADHD, etc.

Je kunt ook zangles volgen via Stichting Muziekschool Kerkrade.

In Kerkrade, Landgraaf of Brunssum. Kijk op de site voor meer informatie. www.smkparkstad.nl 

Klik hier om informatie aan te vragen. 

Nog niet helemaal overtuigd hoe gezond zingen is? En waarom? 

Je leest het in dit artikel: KLIK HIER!

GITAAR, UKULELE en PIANO

Gitaar, ukelele en piano dienen als begeleidingsinstrument. Ukelele is vooral een aanrader voor jonge kleine handjes. Wil je jezelf tijdens het zingen begeleiden op bijvoorbeeld gitaar...? Dan kun je dat leren! 

 

Gitaar, ukelele of pianoles zonder erbij te zingen, is helaas niet mogelijk.

Voor gitaarlessen kun je terecht bij Eleën Bartholomeus (klik hier).

Voor pianolessen kun je terecht bij Kars Grit (via mail). 

52014011_241951216573466_358710029269860
beste.JPG

CHILDREN are COMPOSERS

Wat is Children are Composers?

Door het gebruik van interactieve spelletjes ontdekken de kinderen de magie van muziek. SPELENDERWIJS leren zij de muzieknoten en theorie, ritme en harmonie kennen en kunnen ze hun EIGEN MUZIKALE STUK componeren. 

 

Door de universele taal van muziek kunnen kinderen zichzelf uitdrukken en hun persoonlijkheid en creativiteit ontwikkelen. Gedurende het hele programma worden ze gestimuleerd hun VERBEELDING te gebruiken.  

 

Aanmelden kan! 

Is je kind klaar voor dit muzikale feest? Aanmelden kan al vanaf 3 jaar. 

We werken in kleine groepjes die samen starten in het begin van het schooljaar en na de kerstvakantie (januari 2022).

Ook kunnen maestro's prive lessen volgen of groepslessen buiten de geplande groepslessen om. 

Mail voor meer info!

WORKSHOPS en PROJECTEN

Wil je met je koor meer weten over ademhaling, frasering of houding tijdens het zingen. Vraag dan naar info over de workshops. 

 

Muziek verbindt... Leuk om nieuwe collega's te leren kennen of een gezellige middag met vrienden...

Communies:

Zoeken jullie een vrolijke en hippe manier om de communie tijd (voorbereidingen en missen) muzikaal te omlijsten met de communicanten? Mail dan gerust voor de mogelijkheden. 

Mail voor meer info!