Het Team

Joëlle

Joëlle Savelkoul (1989) heeft 2 passies:

muziek en werken met mensen.

Het geven van zang en muziekles is het ideale werk voor

een muzikaal mensenmens. De verschillende leeftijden,

achtergronden en doelen zijn fascinerend. Maar ook het ondernemen bevalt goed. 

In 2015 begon ze met DjoolMusic en mocht ze al haar

ideeën uitvoeren, stap voor stap werd het steeds uitgebreider, meer leerlingen, meer lesaanbod en andere activiteiten zoals workshops, concerten en samenwerkingen. 

In 2016 werd het Conservatorium van Maastricht afgerond

met een groot concert in het Openluchttheater in Valkenburg. 

Ze is ook werkzaam als zangdocent binnen Stichting SMK

(muziekschool Kerkrade, Landgraaf en Brunssum)

Genieten van het leven, de mensen, de omgeving,

de drukte, het moe zijn na hard nadenken en veel zingen

en de rust… Alles!

Foto door: Sjurlie Fotografie

35226981_1170746259734365_58841227619362
ASP_20190914_0008.jpg

Youngky Eurlings (1995) is een kleine jongen met een grote stem! Zijn passies zijn optreden en lesgeven.

 

In 2014 begon Youngky met zijn vooropleiding Muziektheater klassiek op Fontys Hogeschool voor de kunsten te Tilburg, om hem voor te bereiden voor de Bacheloropleiding.

 

Uiteindelijk heeft Youngky toch gekozen om in 2015 de opleiding Solozang Klassiek te volgen aan het Conservatorium te Maastricht. In 2019 is Youngky Afgestudeerd aan het Conservatorium en kan niet wachten om zijn vleugels te spreiden in de muziekwereld.

 

Youngky is niet alleen geïnteresseerd in klassieke muziek, hij heeft zich ook verdiept in popzang en musical-zang.

 

Vanaf dit jaar (2020) is Youngky ook Docent zang bij de musical-klas van Schunck te Heerlen.

Copyright Foto: AudreyS Photography 

Youngky

Lara

Lara Hoevenaar (1994) is van jongs af aan bezig met zingen. Op 10 jarige leeftijd begon ze haar zangcarrière als leadzangeres van een rockband. Van het een kwam het ander en zo startte ze de vooropleiding conservatorium op het Valuas College te Venlo.

 

Ze begon haar bachelor in jazz zang in 2012 aan het Conservatorium van Maastricht. In 2015 verhuisde ze naar Pamplona (Spanje) en studeerde daar af in juni 2017.

 

In 2018 is ze terug gekomen naar Nederland om de opleiding docent muziek (intensief) te volgen aan het Conservatorium van Maastricht die ze in juli 2020 afgerond heeft.

Naast het geven van zangles bij DjoolMusic is Lara ook werkzaam als consulent (muziekdocent) in het basisonderwijs, als zangdocent en geeft ze de cursus MuziKids bij de Stichting SMK. Ze verzorgt regelmatig workshops en treedt graag op.

 

Lara is een enthousiaste docent die op een prettige manier het beste uit haar leerlingen wil halen.

Simone

IMG_2748.jpg

Dit is Simone Thijssen. Ze is 18 jaar en komt uit Maastricht. Dit schooljaar start ze aan het tweede jaar van de opleiding Docent muziek in Maastricht.

 

Haar hele jeugd is ze veel in aanraking geweest met muziek. Sinds haar 8ste speelt ze gitaar en vindt ze het heel leuk om te zingen. Ook speelt ze sinds 2/3 jaar piano. Tijdens haar middelbare school periode is muziek meer geworden dan een hobby en heeft ze verschillende optredens mogen verzorgen en veel deelgenomen aan voortrajecten zoals vooropleiding pop/rock en de vooropleiding conservatorium. Tijdens die voortrajecten werd al snel duidelijk dat de rol van muziekdocent haar erg aansprak, waarna ze ook de keuze heeft gemaakt om de opleiding Docent muziek te gaan volgen.

 

''Ik vind het belangrijk met de kinderen vooral veel te zingen en muziek te maken. Dit doormiddel van bekende popliedjes en leuke muzikale spelletjes. Het belangrijkste vind ik uiteraard dat de kinderen plezier hebben!''